2.15 AM
Tom and Jerry (2021) Apartie,trailer,despre productie

Descriere
Tom & Jerry este un viitor film american de comedie de acțiune live / animat de computer, bazat pe personajele cu același nume create de William Hanna și Joseph Barbera. Filmul este regizat de Tim Story și scris de Kevin Costello.
Tom și Jerry încearcă să se omoare de 80 de ani -
și acum, vor continua tradiția într-un nou film programat pentru a fi lansat în cinematografe în 2021. Pisica și șoricelul violent antagonist vor juca în „Tom și Jerry”, un film hibrid de acțiune live și de animație care îi vede pe cei doi într-un hotel de lux din New York. Pe remorcă , șoarecele convingător Jerry și-a stabilit reședința în turnare, iar angajata dornică de a vă rog, Chloë Grace Moretz, este acuzată că l-a evacuat.
Tom ajunge să ajute la terorizarea șoarecelui din această casă. Dar, după cum știe oricine a văzut o iterație despre „Tom și Jerry”, pisica câștigă rar. Numai în remorcă, Tom trece între două mașini, este electrocutat în mod desenat și este aruncat în fața unui autobuz de micul său chin. Michael Peña, Colin Jost și Ken Jeong joacă împreună cu personajele Hanna-Barbera. Urmează violența în desene animate.

Filmul este programat pentru o lansare cinematografică din martie. Studiourile programează în mod provizoriu filme pentru lansări pe larg în teatru în 2021 cu speranța că cazurile de coronavirus vor dispărea și va fi sigur să vă adunați din nou în spații închise cu străini. Blockbustere precum filmul lui James Bond „No Time to Die” și „Eternals” ale Marvel-ului au fost întârziate cu luni de la data lansării inițiale, deși multe teatre nu au supraviețuit închiderilor de luni de zile provocate de pandemie. Unele studiouri lansează filme pe platforme de streaming, cum ar fi Disney, cu viitorul său blockbuster „Mulan”, sau le proiectează în cinematografe câteva săptămâni înainte de a debuta la cerere ..
Lansari de date:
5 martie 2021 (Statele Unite)
Gen:
Comedie,Copii
În rolul principal:
Chloë Grace Colin Jost (Dwayne) Michael Peña (Terrance) William Hanna (Mel Blanc) Pallavi Sharda (Preeta)
Regizat de:
Tim Story
>
Category: Filme Premiere 2021 | Views: 198 | Added by: InTheJungle | Tags: despre, TOM, productie, and, Apartie, trailer, Jerry, (2021) | Rating: 0.0/0