1.15 PM
The Crown (2020)-Sezonul 4 Serial Premiera
Distribuția Crown's Season 4 este la pachet cu A-Listers și Newcomers

Chiar dacă cel de-al treilea sezon al dramei istorice de la Netflix The Crown nu și-a stabilit data debutului, suntem deja foarte încântați de al patrulea sezon!


Următoarele două sezoane vor vedea un nou set de actori care vor aborda rolurile familiei regale britanice și a oamenilor din jurul lor, purtând povestea prin anii ’70 -’80. Pentru că are la bază istoria, există unele personaje care vor apărea probabil în cel de-al treilea sezon, dar nu al patrulea, iar altele nu vor fi introduse până în cel de-al patrulea sezon din 2020. Următoarele două sezoane vor include câteva vedete majore, premiate , dar și alți tineri nou-strălucitori . Verificați jucătorii importanți din distribuție!

https://www.popsugar.co.uk/
Descriere
Acest spectacol se concentrează asupra reginei Elisabeta a II-a, ca un tânăr de douăzeci și cinci de ani, confruntat cu perspectiva descurajantă de a conduce cea mai faimoasă monarhie din lume, în timp ce forța o relație cu legendarul prim-ministru, Sir Winston Churchill. Imperiul Britanic este în declin, lumea politică este în dezordine, iar o tânără preia tronul ... o nouă eră răsare. Scripturile magistral cercetate de Peter Morgan dezvăluie călătoria privată a reginei în spatele fațadei publice cu o francozitate îndrăzneață. Pregătiți-vă să fiți întâmpinați în lumea râvnită a puterii și a privilegiului și în spatele ușilor încuiate în Westminster și Palatul Buckingham .... liderii unui imperiu așteaptă.
Tara:
USA
Productie:
Left Bank Pictures , Sony Pictures Television Production Marea Britanie
Data lansari:
2020
Limba:
English
Gen:
Dramă , istorie
Cast:
Claire Foy , Olivia Colman , Matt Smith
Director:
Peter Morgan
Category: Seriale Premiere 2020 | Views: 178 | Added by: InTheJungle | Tags: (2020)-Sezonul, Crown, PREMIERA, The, SERIAL | Rating: 0.0/0