6.09 PM
Sezonul 2 The Witcher de la Netflix oprește temporar producția
Potrivit Deadline, filmările pentru următorul al doilea sezon al filmului The Witcher de la Netflix au fost întrerupte temporar din cauza a patru teste pozitive pentru COVID-19. Outletul notează că cei afectați nu se numără printre distribuția principală. Această veste vine după trei luni de când filmările se reluaseră după o închidere de cinci luni, din cauza primului blocaj pandemic din Marea Britanie


Următorul sezon al The Witcher va avea rolul lui Kristofer Hivju ( Game of Thrones ) ca Nivellen și Kim Bodnia ( Killing Eve ) ca Vesemir. Alți șase actori au fost distribuiți pentru sezonul 2, inclusiv Paul Bullion ( Peaky Blinders ) în rolul vrăjitorului Lambert; Yasen Atour ( Young Wallender) ca Coën, un vrăjitor din Poviss; Agnes Bjorn ca Vereena, o bruxa puternică; Basil Eidenbenz ( Fast and Furious 9 ) ca Eskel, prietenul lui Geralt din tinerețe; Aisha Fabienne Ross ( The Danish Girl ) în rolul Lydia, o vrăjitoare; și Mecia Simson ( Next Top Model al Marii Britanii și Irlandei ) ca elfă frumoasă, preternatural, Francesca.

  Bazat pe cel mai bine vândut serial fantasy, The Witcher este o poveste epică despre soartă și familie. Geralt din Rivia, un vânător de monștri solitar, se străduiește să-și găsească locul într-o lume în care oamenii se dovedesc adesea mai răi decât fiarele. Dar când destinul îl aruncă spre o vrăjitoare puternică și către o tânără prințesă cu un secret periculos, cei trei trebuie să învețe să navigheze împreună pe continentul din ce în ce mai volatil. Seria îi are în rolurile principale pe Henry Cavill în rolul Geralt din Rivia, Freya Allan în rolul Prințesei Ciri, Anya Chalotra în rolul lui Yennefer din Vengerberg, MyAnna Buring în rolul Tissaia și Joey Batey în rolul Jaskier.

Sezonul 2 va include și întoarcerea lui Tom Canton în rolul Filavandrel, Lilly Cooper în rolul Murta, Jeremy Crawford în rolul Yarpin Zigrin, Eamon Farren în rolul Cahir, Mahesh Jadu în rolul Vilgefortz, Terence Maynard în rolul Artorius, Lars Mikkelson în rolul lui Stregobor, Mimi Ndiweni în rolul lui Fringilla Vigo, Royce Pierrseson în rolul Istredd, Wilson Radjou-Pujalte în rolul Dara, Anna Shaffer în rolul Triss Merigold și Therica Wilson Read în rolul Sabrina.

  Seria Witcher pentru Netflix se bazează pe poveștile și romanele lui Andrzej Sapkowski, dintre care există opt, care au formulat ele însele popularul Witcher franciza de jocuri care a generat de atunci o serie de benzi desenate și un joc de masă. Seria de cărți a fost adaptată anterior pentru televiziune în Polonia. Schmidt Hissrich servește ca producător executiv și showrunner pentru The Witcher . Este cunoscută pentru munca ei (scriere și producție co-executivă) la The Defenders , Daredevil și Power .

Sean Daniel urmează să producă în cadrul companiei Sean Daniel, împreună cu partenerul său Jason Brown. Tomek Baginski și Jarek Sawko de la Platige Image sunt, de asemenea, producători executivi. Toate cele opt episoade din primul sezon sunt deja disponibile pentru streaming pe Netflix.

Category: Hollywood Life | Views: 159 | Added by: InTheJungle | Tags: la, The, oprește, sezonul, De, producția, temporar, Witcher, Netflix | Rating: 0.0/0