7.43 PM
Noua fotografie a Ligii Justiției a lui Zack Snyder prezintă Cyborg și Flash

Noua fotografie a Ligii Justiției a lui Zack Snyder prezintă Cyborg și Flash

Înaintea noii lansări a trailerului de mâine, Ray Fisher a luat pe Twitter pentru a împărtăși o fotografie nouă din mult așteptata Ligă a Justiției a lui Zack Snyder , oferindu-ne o nouă privire asupra Fisher's Cyborg și Ezra Miller's Flash. În plus, cinematograful Fabian Wagner a lansat un nou set de fotografii din culise, care au fost luate din producția originală a lui Snyder, cu Gal Gadot și Henry Cavill, precum și o previzualizare a Amazonilor. Vedeți fotografiile complete de mai jos!

Liga Justiției a lui Zack Snyder va costa aproximativ 70 de milioane de dolari pentru a finaliza corect editarea și efectele vizuale ale viziunii originale a regizorului, precum și fotografia suplimentară. De asemenea, se așteaptă ca echipa originală de post-producție să se întoarcă împreună cu membrii distribuției pentru a înregistra un dialog suplimentar pentru tăiere. S-a dezvăluit la DC FanDome că filmul va fi lansat pe HBO Max în 2021, fiind împărțit în patru părți de o oră, care vor fi lansate și ca un film de patru ore.

Alimentat de credința restaurată a eroului în umanitate și inspirată de actul dezinteresat al lui Superman, Justice League îl vede pe Bruce Wayne apelând la ajutorul noului său aliat, Diana Prince, pentru a înfrunta un dușman și mai mare. Împreună, Batman și Wonder Woman lucrează rapid pentru a găsi și recruta o echipă de metaumani care să se opună acestei amenințări nou trezite. Dar, în ciuda formării acestei ligi de eroi fără precedent - Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg și Flash - s-ar putea să fie deja prea târziu pentru a salva planeta de un asalt de proporții catastrofale.

Justice League , care prezintă un scenariu de la Chris Terrio dintr-o poveste de Snyder și Terrio, îi are în rolurile principale pe Ben Affleck în rolul lui Batman, Henry Cavill în rolul lui Superman, Gal Gadot în rolul femeii minunate, Jason Momoa în rolul Aquaman, Ezra Miller în rolul lui Flash, Ray Fisher în rolul Cyborg , Willem Dafoe în rolul lui Nuidis Vulko, Jesse Eisenberg în rolul lui Lex Luthor, Jeremy Irons în rolul Alfred Pennyworth, Diane Lane în rolul Martha Kent, Connie Nielsen în rolul reginei Hippolyta, cu JK Simmons în rolul comisarului Gordon și Amy Adams în rolul lui Lois Lane.

Lansat în noiembrie 2017, filmul a câștigat recenzii mixte de la critici și public, deopotrivă, lăudând acțiunea și performanțele lui Gadot și Miller în timp ce criticau orice alt aspect al filmului, și anume tonul inconsistent pe care mulți îl reproșează lui Joss Whedon ( Răzbunătorii) după ce a luat peste atribuțiile de regie de la Snyder. Cu un buget mare de 300 de milioane de dolari și un punct de echilibru de 750 de milioane de dolari, filmul este considerat o bombă de bilet la care a încasat doar 658 de milioane de dolari.

Category: Hollywood Life | Views: 101 | Added by: InTheJungle | Tags: și, noua, prezintă, Ligii, Flash, Snyder, Fotografie, Justiției, Zack, Cyborg, lui | Rating: 0.0/0