1 2 3 »Deoarece situația începe să se înrăutățească și în Romania am decis să facem acest anunț cu rol informativ.
În măsura disponibilitații (staff-ului) o să actualizăm acest topic în momentul în care apar știri, recomandări și/sau restricții noi impuse de către instituțiile implicate în operațiunea de gestionare a infecției cu noul coronavirus (SARS-CoV-2) pe teritoriul României.
& ... Vezi tot

Următoarea iterație a lui Batman este pe drum, reinventând cruciatul cu capace pentru o nouă generație de fani, configurând o continuitate independentă de linia principală DC Extended Universe.  
Robert Pattinson a fost folosit pentru a juca rolul socialistului miliardar Bruce Wayne, care iese pe străzile orașului Gotham în fiecare seară pentru a lupta cu numeroasele sale bande criminale și super ticăloși.  
... Vezi tot

Dintr-o dată, datele de lansare ale filmului vin din ce în ce mai repede. Sigur, există încă o mulțime de incertitudine și mai mult decât o parte echitabilă a întârzierilor în ceea ce privește completarea programelor, dar o privire înainte în următoarele 12 luni oferă cel puțin cinefililor (și filmelor care stau la casă) șansa de a nota cel puțin mai multe lansări noi. De-a lungul anului 2020 și al anului 2021 avem secvențe bit DC, revenirea The Matrix, Spider-Man și așa, și multe altele. Sincer, este puțin copleșitor - mai ales atunci când ținem cont de diferențele nenumărate dintre datele de lansare din SUA și Marea Britanie Așadar, am parcurs fiecare listă pentru a vă oferi imaginea completă: iată fiecare film important care vine în cinematografe, Netflix și alte servicii de streaming în anul următor.
... Vezi tot

1-3 4-6 7-9
Navigator
Căutare
Autentificare


Statistici

    Total online: 1
    Musafir: 1
    Membri: 0