1.44 AM
Data lansării „Godzilla vs. Kong” a fost întârziată până în 2021 în schimbul programului Wave of Warner Bros
Descriere
Legendele se ciocnesc în timp ce Godzilla și Kong, cele mai puternice două forțe ale naturii, se ciocnesc pe marele ecran într-o bătălie spectaculoasă pentru veacuri. În timp ce un escadron se angajează într-o misiune periculoasă pe un teren fantastic neexplorat, descoperind indicii despre originile titanilor și supraviețuirea omenirii, o conspirație amenință să șteargă creaturile, atât bune, cât și rele, de pe fața pământului pentru totdeauna.

Warner Bros. a stabilit încă o nouă dată de lansare pentru Godzilla vs. Kong , urmărirea cu nerăbdare a Godzilla: King of the Monsters din 2019 . Schimbarea datei de lansare este una dintre numeroasele realizate de Warner Bros. în această vineri trecute, împreună cu colegii de tentă majori Tenet , Wonder Woman 1984 și The Matrix 4 obținând, de asemenea, noi date de lansare în 2021 și 2022. Godzilla vs. Kong a fost împins de la data lansării din 20 noiembrie 2020 și va ajunge acum în cinematografe pe 21 mai 2021 (prin intermediul The Hollywood Reporter ). Aceasta nu este prima dată când funcției MonsterVerse i se oferă data de lansare a comutatorului. Inițial, Godzilla vs. Kong era programat pentru 13 martie 2020 și apoi a fost lovit la noiembrie 2020 .

Acum, mai degrabă decât să culegă recompensele unei prăbușiri la box office, cei doi titani titulari vor ajuta la deschiderea sezonului de filmare de vară 2021, în timp ce duelul lor fantastic își face drum spre teatre. Nu este un mod rău de urmat, dacă mă întrebați. Regizat de Adam Wingard , Godzilla vs. Kong îi vede pe Millie Bobby Brown , Kyle Chandler și Ziyi Zhang reluându-și rolurile Regele monștrilor .

În plus, Eiza González , Alexander Skarsgård , Danai Gurira , Rebecca Hall și Lance Reddick vor completa rolul. Godzilla vs. Kong urmează să continue povestea prezentată anterior în Godzilla din 2014 , Kong 2017 : Insula craniului și King of the Monsters . Nu se știu prea multe despre Godzilla vs. Kong (adică modul în care figurează oamenii în acest timp), dar știm cu siguranță că Godzilla și Kong se potrivesc unul pentru celălalt pentru prima dată într-un film. În plus față de marile întârzieri la tâmple, THR notează că Warner Bros.și-a eliminat vrăjitoarele după ce a fost stabilită anterior pentru lansarea din 9 octombrie 2020, iar lansarea lui Tom & Jerry a fost blocată în perioada 23 decembrie 2020 - 21 mai , 2021.

Sursa:Collider
Productie:
Legendary Entertainment
Data lansari:
Așteptat pe 21 mai 2021
Gen:
Action, Sci-Fi, Thriller
Cast:
Jessica Henwick, Eiza González, Millie Bobby Brown
Director:
Adam Wingard
Category: Filme Premiere 2021 | Views: 241 | Added by: InTheJungle | Tags: Godzilla, film, Vs., (2020), Premiere, Kong | Rating: 0.0/0