5.37 PM
Fondatorul DMG spune că Vin Diesel se va întoarce pentru Bloodshot 2
Sony a început sezonul blockbuster puțin la începutul acestui an cu Bloodshot , o adaptare a super-eroului Valiant Comics. Din păcate, filmul s-a deschis chiar în momentul în care coronavirusul și-a făcut drum spre SUA și a determinat să închidă cinematografele. Asta a făcut o urâtă urâtă la intrarea în box-office. Dar, potrivit CEO-ului companiei-mamă a lui Valiant, DMG, acest lucru nu împiedică filmul să obțină o continuare. Potrivit lui Dan Mintz, Vin Diesel își va relua deja rolul principal în Bloodshot 2 (prin SuperHeroHype).  

CBR l-a prins recent pe Mintz pentru a discuta despre potențialul francizei Bloodshot . În mod surprinzător, el a părut să citeze VOD-ul primului film și performanțele media de acasă ca fiind conducătorii din spatele unei continuări. „Cred că [Bloodshot] a avut un mare succes în această privință”, a spus Mintz. „O mulțime de oameni au văzut-o și s-a descurcat foarte bine în lansarea post-lansare, dar nu puteți folosi același proces de evaluare, pre-COVID.

Vin Diesel și toți acei oameni vor continua să continue? Da, pentru că s-a descurcat atât de bine și răspunsul la acesta a fost atât de bun, doar răspunsul a fost într-un mediu netransparent, spre deosebire de un mediu transparent, cum ar fi numerele de la box-office.

 

Comentariile lui Mintz sunt oarecum surprinzătoare. La urma urmei, Bloodshot a câștigat doar 33,48 milioane de dolari (prin Box Office Mojo) și nu a reușit să își recupereze bugetul de 45 de milioane de dolari. Filmul a sosit pe VOD la mai puțin de două săptămâni de la debutul său teatral din martie, iar ulterior a lovit Blu-ray în mai. În august, AMC a anunțat că Bloodshot ar primi o a doua rulare teatrală pe măsură ce teatrele se pregăteau să se redeschidă.

Deocamdată, nici Sony și nici o publicație comercială importantă nu au confirmat că o continuare a Bloodshot este în lucru. Indiferent, Hollywoodul încă mai are planuri mari pentru biblioteca Valiant Comics. Bloodshot trebuia să fie prima intrare pe ecranul mare din universul cinematografic Valiant. Ești fericit să afli că Bloodshot ar putea primi o continuare? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!


Lectură recomandată: Bloodshot Vol.1 : Seting the World On Fire

Sursă: Comingsoon
Category: Hollywood Life | Views: 50 | Added by: InTheJungle | Tags: întoarce, Vin, DMG, VA, Bloodshot, Pentru, SE, diesel, , Fondatorul, Spune | Rating: 0.0/0