1.11 AM
Când este lansat The Batman? Trailer, distribuție și tot ce trebuie să știți
Următoarea iterație a lui Batman este pe drum, reinventând cruciatul cu capace pentru o nouă generație de fani, configurând o continuitate independentă de linia principală DC Extended Universe.  
Robert Pattinson a fost folosit pentru a juca rolul socialistului miliardar Bruce Wayne, care iese pe străzile orașului Gotham în fiecare seară pentru a lupta cu numeroasele sale bande criminale și super ticăloși.  

Un prim trailer fascinant The Batman a fost lansat la DC FanDome în timpul verii, oferind prima noastră privire atentă asupra noului blockbuster plin de viață, care îl va pune pe Batman împotriva rivalului său viclean, The Riddler.   Cu toate acestea, producția nu a fost ușoară pentru această ultimă ieșire, care a avut loc chiar în mijlocul pandemiei de coronavirus, provocând unele dureri de cap grave pe platou.  
Pattinson a dat rezultate pozitive la COVID-19 în timpul filmărilor și a fost obligat să se izoleze până când i s-a putut da totul clar, care ar fi putut fi motivația unei schimbări revoluționare de planuri.  

În timp ce Batman ar fi planificat să folosească mai ales locații reale înainte de pandemie, aranjamente alternative au fost acum puse în aplicare folosind tehnologia de ultimă oră din spatele The Mandalorian .   Supranumită „producție virtuală”, tehnica impresionantă permite realizarea efectelor vizuale în timp real, utilizând un imens ecran LED alimentat de un motor avansat de jocuri video.   Directorul de creație Industrial Light & Magic, Rob Bredow, a confirmat că Batman a folosit aceste strategii în timpul conferinței virtuale VIEW din acest an , reunind cele mai strălucite minți în VFX și animație pe computer.  
Pentru mai multe informații despre modul în care funcționează tehnologia, consultați Galeria Disney: Mandalorianul de pe Disney Plus , care se află în culise la succesul spin-off Star Wars.  

Citiți mai departe pentru tot ce știm despre The Batman din 2022.

 

Când este lansat The Batman?  


Batman a fost pentru lansare pe 25 iunie 2021, atat in Marea Britanie si SUA, dar acum a fost împins înapoi până la 04 martie 2022 , ca parte a întârzierilor cornavirus Warner Bros' .   Începând din ianuarie 2020, filmările începuseră oficial, după cum a confirmat regizorul Matt Reeves pe Twitter, dar filmarea filmului Batman a fost oprită din cauza pandemiei în curs în martie.  
Reeves a declarat pentru Deadline în aprilie că aproximativ un sfert din film a fost filmat, ceea ce înseamnă că mai există o cantitate considerabilă de muncă înainte de a începe editarea.


Din fericire, lucrările la The Batman au putut fi reluate în septembrie, după ce deputatul secretar pentru cultură, Oliver Dowden, a anunțat că producțiile majore vor putea filma în Anglia, atâta timp cât acestea funcționează într-o „bulă” bine controlată.

După o perioadă de două săptămâni de pauză, după rodajul lui Pattinson cu coronavirus, filmările au început din nou și continuă cu ajutorul tehnologiei virtuale de producție a lui Mandalorian.

Cine va juca Batman?


Actorul american Robert Pattinson ajunge la festivalul internațional de film de la Marrakech, pe 30 noiembrie 2018 în orașul Marrakesh (Fotografie de FADEL SENNA / AFP) (Creditul foto ar trebui să citească FADEL SENNA / AFP / Getty Images)


Actorul american Robert Pattinson ajunge la festivalul internațional de film de la Marrakech, pe 30 noiembrie 2018 în orașul Marrakesh (Fotografie de FADEL SENNA / AFP) (Creditul foto ar trebui să citească FADEL SENNA / AFP / Getty Images) În mai 2019, Variety a raportat că vedeta The Lighthouse, Robert Pattinson, va juca rolul lui Bruce Wayne, miliardarul playboy cu o poveste de origine întunecată și un hobby secret pe timp de noapte, care spulberă crima.

Termenul limită a raportat anterior că Pattinson se confrunta cu colegul actor britanic Nicholas Hoult, star al X-Men și mai recent cu Tolkien . Ulterior, aceștia au raportat că Pattinson a fost ales în locul lui Hoult și că urmează să fie stabilit un acord în următoarele săptămâni.
Nu este clar dacă Pattinson este înscris pentru mai mult de un film - el a declarat pentru Variety că nu „știa nimic” despre potențiale continuări - deși este greu de imaginat că nu a fost fixat pentru filme suplimentare.

Vedeta Twilight a dezvăluit în septembrie că nu este intimidat să joace unul dintre cei mai iconici supereroi din istoria filmului, spunându-i lui Total Film (prin The Sun ): „Există un sentiment ușor diferit atunci când știi că o mulțime de oameni urmează să urmărească ceva lucrezi la. ”
„Mi-a plăcut ciudat în timpul Amurgului, ideea că poți să-l încurci”, a adăugat el. „Cred că m-am simțit încrezător. Am vrut să fiu pe scena mare. ”
Category: Hollywood Life | Views: 33 | Added by: InTheJungle | Tags: este, trailer, CE, distribuție, tot, știți, , The, Când, Batman?, lansat, și, trebuie | Rating: 0.0/0