M.O.M Mother of Monsters (2020) Online Subtitrat HD

 • Calitate:
 • Subtitrare:
 •     O mamă necăjită bănuiește că fiul ei adolescent este un psihopat care ar putea să-și dea drumul la liceu, dar atunci când depășește sistemul de asistență mintală, ea este obligată să ia chestiunile în propriile mâini ... Un Mamă cel mai rău coșmar.

  Nu pot viziona filmul Full-Screen mode. CLICK AICI!!!
  Descriere
  O mamă necăjită bănuiește că fiul ei adolescent este un psihopat care ar putea să-și dea drumul la liceu, dar atunci când depășește sistemul de asistență mintală, ea este obligată să ia chestiunile în propriile mâini ... Un Mamă cel mai rău coșmar.

  Raporteaza o problema! ”Daca a?i sesizat o problema la vizionarea unui film, va rugam sa ne sesizati completând formularul de mai jos cu observa?iile tale” Echipa ITJ depune eforturi foarte mari pentru a actualiza permanent continutul acestui site, pentru a-l pastra functional 100%. Va rugam de asemenea sa va introduceti e-mailul dumneavoastra real, pentru ca va vom raspunde în cel mai scurt timp si pentru a va informa în legatura cu starea filmului. Multumim tuturor persoanelor care ne ajuta la pastrarea filmelor complet functionale si gata de vizionat.
  Recenzii
  Name *:
  Email *:
  Code *:
  Vezi si...