Lost Girl (2020) Online Subtitrat WebRip

 • Calitate:
 • Subtitrare:
 • Când fiica lui Mari Gilbert dispare, inacțiunea poliției conduce propria sa anchetă asupra comunității închise a insulei Long Island, unde a fost văzută ultima dată Shannan. Căutarea ei atrage atenția asupra a peste zeci de lucrători sexuali asasinați.
   

  Nu pot viziona filmul Full-Screen mode. CLICK AICI!!!
  Descriere
  Când fiica lui Mari Gilbert dispare, inacțiunea poliției conduce propria sa anchetă asupra comunității închise a insulei Long Island, unde a fost văzută ultima dată Shannan. Căutarea ei atrage atenția asupra a peste zeci de lucrători sexuali asasinați.


  Raporteaza o problema! ”Daca a?i sesizat o problema la vizionarea unui film, va rugam sa ne sesizati completând formularul de mai jos cu observa?iile tale” Echipa ITJ depune eforturi foarte mari pentru a actualiza permanent continutul acestui site, pentru a-l pastra functional 100%. Va rugam de asemenea sa va introduceti e-mailul dumneavoastra real, pentru ca va vom raspunde în cel mai scurt timp si pentru a va informa în legatura cu starea filmului. Multumim tuturor persoanelor care ne ajuta la pastrarea filmelor complet functionale si gata de vizionat.
  Recenzii
  Name *:
  Email *:
  Code *:
  Vezi si...