GO (2020) Online Subtitrat WEBrip

 • Calitate:
 • Subtitrare:
 • Jack este un larrikin carismatic care tocmai a descoperit singurul lucru la care este cu adevărat bun - cursele de kart-go. Cu sprijinul mentorului său, Patrick, un șofer vechi de mașini de cursă, cu un trecut secret și al celor mai buni colegi ai săi Colin și Mandy, Jack trebuie să învețe să-și controleze imprudența dacă va învinge cei mai buni șoferi din Australia, inclusiv pe campionul nemilos. , și câștigă titlul național.
   

  Nu pot viziona filmul Full-Screen mode. CLICK AICI!!!
  Descriere

  Jack este un larrikin carismatic care tocmai a descoperit singurul lucru la care este cu adevărat bun - cursele de kart-go. Cu sprijinul mentorului său, Patrick, un șofer vechi de mașini de cursă, cu un trecut secret și al celor mai buni colegi ai săi Colin și Mandy, Jack trebuie să învețe să-și controleze imprudența dacă va învinge cei mai buni șoferi din Australia, inclusiv pe campionul nemilos. , și câștigă titlul național.

   

  Raporteaza o problema! ”Daca a?i sesizat o problema la vizionarea unui film, va rugam sa ne sesizati completând formularul de mai jos cu observa?iile tale” Echipa ITJ depune eforturi foarte mari pentru a actualiza permanent continutul acestui site, pentru a-l pastra functional 100%. Va rugam de asemenea sa va introduceti e-mailul dumneavoastra real, pentru ca va vom raspunde în cel mai scurt timp si pentru a va informa în legatura cu starea filmului. Multumim tuturor persoanelor care ne ajuta la pastrarea filmelor complet functionale si gata de vizionat.
  Recenzii
  Name *:
  Email *:
  Code *:
  Vezi si...