Lost Transmissions (2020) Online Subtitrat WEBrip

 • Calitate:
 • Subtitrare:
 • Când un apreciat producător de muzică își renunță la medicamente pentru schizofrenie, prietenii săi îl alungă pe scena muzicală LA pentru a-l ajuta să se angajeze într-un spital psihiatric, dezvăluind inadvertențele tulburătoare ale sistemului nostru de îngrijire a sănătății mintale.
   

  Nu pot viziona filmul Full-Screen mode. CLICK AICI!!!
  Descriere
  Când un apreciat producător de muzică își renunță la medicamente pentru schizofrenie, prietenii săi îl alungă pe scena muzicală LA pentru a-l ajuta să se angajeze într-un spital psihiatric, dezvăluind inadvertențele tulburătoare ale sistemului nostru de îngrijire a sănătății mintale.

  Raporteaza o problema! ”Daca a?i sesizat o problema la vizionarea unui film, va rugam sa ne sesizati completând formularul de mai jos cu observa?iile tale” Echipa ITJ depune eforturi foarte mari pentru a actualiza permanent continutul acestui site, pentru a-l pastra functional 100%. Va rugam de asemenea sa va introduceti e-mailul dumneavoastra real, pentru ca va vom raspunde în cel mai scurt timp si pentru a va informa în legatura cu starea filmului. Multumim tuturor persoanelor care ne ajuta la pastrarea filmelor complet functionale si gata de vizionat.
  Recenzii
  Name *:
  Email *:
  Code *:
  Vezi si...