To the beat back 2 School (2020) Online Subtitrat HD

 • Calitate:
 • Subtitrare:
 • Concurența devine acerbă în continuarea hitului comedie adolescentă To The Beat, în timp ce gemenii Mackie și Mia, plus rivala lor arcă și fosta vecină Avery, împreună cu toți prietenii (și dușmanii), se întorc la școala lor de arte spectacole după vacanța de primăvară. Prieteniile și feudele continuă pe măsură ce fratele este testat, rivalitățile se încălzesc, sunt introduse personaje colorate și se formează noi legături, atunci când studenții de la Arta Performantelor din Valea li se oferă posibilitatea vieții să audieze un prestigios program de burse de vară plătit prestigiosului Triad Conservatorul de Arte Plastice din New York.
   

  Nu pot viziona filmul Full-Screen mode. CLICK AICI!!!
  Descriere
  Concurența devine acerbă în continuarea hitului comedie adolescentă To The Beat, în timp ce gemenii Mackie și Mia, plus rivala lor arcă și fosta vecină Avery, împreună cu toți prietenii (și dușmanii), se întorc la școala lor de arte spectacole după vacanța de primăvară. Prieteniile și feudele continuă pe măsură ce fratele este testat, rivalitățile se încălzesc, sunt introduse personaje colorate și se formează noi legături, atunci când studenții de la Arta Performantelor din Valea li se oferă posibilitatea vieții să audieze un prestigios program de burse de vară plătit prestigiosului Triad Conservatorul de Arte Plastice din New York.


  Raporteaza o problema! ”Daca a?i sesizat o problema la vizionarea unui film, va rugam sa ne sesizati completând formularul de mai jos cu observa?iile tale” Echipa ITJ depune eforturi foarte mari pentru a actualiza permanent continutul acestui site, pentru a-l pastra functional 100%. Va rugam de asemenea sa va introduceti e-mailul dumneavoastra real, pentru ca va vom raspunde în cel mai scurt timp si pentru a va informa în legatura cu starea filmului. Multumim tuturor persoanelor care ne ajuta la pastrarea filmelor complet functionale si gata de vizionat.
  Recenzii
  Name *:
  Email *:
  Code *:
  Vezi si...