Star Girl (2020) Online Subtitrat WEBrip

 • Calitate:
 • Subtitrare:
 • Stargirl este un film american de dramă din 2020 bazat pe romanul cu același nume de Jerry Spinelli, care a debutat pe Disney +. Filmul explorează emoțiile tensionate, neconformitatea și auto-exprimarea adolescenților din liceu și exuberanța primei iubiri.
   

  Nu pot viziona filmul Full-Screen mode. CLICK AICI!!!
  Descriere
  Stargirl este un film american de dramă din 2020 bazat pe romanul cu același nume de Jerry Spinelli, care a debutat pe Disney +. Filmul explorează emoțiile tensionate, neconformitatea și auto-exprimarea adolescenților din liceu și exuberanța primei iubiri.

  Raporteaza o problema! ”Daca a?i sesizat o problema la vizionarea unui film, va rugam sa ne sesizati completând formularul de mai jos cu observa?iile tale” Echipa ITJ depune eforturi foarte mari pentru a actualiza permanent continutul acestui site, pentru a-l pastra functional 100%. Va rugam de asemenea sa va introduceti e-mailul dumneavoastra real, pentru ca va vom raspunde în cel mai scurt timp si pentru a va informa în legatura cu starea filmului. Multumim tuturor persoanelor care ne ajuta la pastrarea filmelor complet functionale si gata de vizionat.
  Recenzii
  Name *:
  Email *:
  Code *:
  Vezi si...