The Warrant (2020) Online Subtitrat WebRip

 • Calitate:
 • Subtitrare:
 • Eroul de război civil John Breaker și fiul său se reunesc pentru a-l aresta pe prietenul armatei "Sfântul". Acum, un lider feroce al bandelor, atacurile sale amenință că vor aduce țara în conflict. The Warrant este o aventură occidentală palpitantă, plină de acțiune, cu Neal McDonough (Yellowstone, Captain America, Band of Brothers, Red 2), Casper Van Dien (Starship Troopers, Tarzan), Steven R. McQueen (The Vampire Diaries, Chicago Fire) , și Annabeth Gish (X-Files, The Haunting of Hill House).

  Nu pot viziona filmul Full-Screen mode. CLICK AICI!!!
  Descriere
  Eroul de război civil John Breaker și fiul său se reunesc pentru a-l aresta pe prietenul armatei "Sfântul". Acum, un lider feroce al bandelor, atacurile sale amenință că vor aduce țara în conflict. The Warrant este o aventură occidentală palpitantă, plină de acțiune, cu Neal McDonough (Yellowstone, Captain America, Band of Brothers, Red 2), Casper Van Dien (Starship Troopers, Tarzan), Steven R. McQueen (The Vampire Diaries, Chicago Fire) , și Annabeth Gish (X-Files, The Haunting of Hill House).

  Raporteaza o problema! ”Daca ati sesizat o problema la vizionarea unui film, va rugam sa ne sesizati completând formularul de mai jos cu observatiile tale” Echipa ITJ depune eforturi foarte mari pentru a actualiza permanent continutul acestui site, pentru a-l pastra functional 100%. Va rugam de asemenea sa va introduceti e-mailul dumneavoastra real, pentru ca va vom raspunde în cel mai scurt timp si pentru a va informa în legatura cu starea filmului. Multumim tuturor persoanelor care ne ajuta la pastrarea filmelor complet functionale si gata de vizionat.
  Recenzii
  Name *:
  Email *:
  Code *:
  Vezi si...