The Hunt (2020) Online Subtitrat WEBrip

 • Calitate:
 • Subtitrare:
 • Bailey (Sam Richardson) și Darla (Brittany Snow) pornesc într-o formă de terapie greșită și înșelătoare reciproc, una în care ei trebuie să conducă în toată țara, redactând istoria colorată a lui Darla ca dependent de sex. Pe măsură ce adevăratele lor motivații pentru călătoria rutieră ies la iveală, perechea probabilă se obligă unul pe altul să se confrunte cu problemele lor, descoperind că de fapt ar putea exista mai mult dragoste decât sex.

  Nu pot viziona filmul Full-Screen mode. CLICK AICI!!!
  Descriere
  Bailey (Sam Richardson) și Darla (Brittany Snow) pornesc într-o formă de terapie greșită și înșelătoare reciproc, una în care ei trebuie să conducă în toată țara, redactând istoria colorată a lui Darla ca dependent de sex. Pe măsură ce adevăratele lor motivații pentru călătoria rutieră ies la iveală, perechea probabilă se obligă unul pe altul să se confrunte cu problemele lor, descoperind că de fapt ar putea exista mai mult dragoste decât sex.

  Raporteaza o problema! ”Daca a?i sesizat o problema la vizionarea unui film, va rugam sa ne sesizati completând formularul de mai jos cu observa?iile tale” Echipa ITJ depune eforturi foarte mari pentru a actualiza permanent continutul acestui site, pentru a-l pastra functional 100%. Va rugam de asemenea sa va introduceti e-mailul dumneavoastra real, pentru ca va vom raspunde în cel mai scurt timp si pentru a va informa în legatura cu starea filmului. Multumim tuturor persoanelor care ne ajuta la pastrarea filmelor complet functionale si gata de vizionat.
  Recenzii
  Name *:
  Email *:
  Code *:
  Vezi si...