Spenser Confidential (2020) Online Subtitrat WebRip

 • Calitate:
 • Subtitrare:
 • Spenser Confidential este un viitor film american de comedie-thriller în 2020, regizat de Peter Berg și cu scenariu de Sean O'Keefe și Brian Helgeland. Se bazează foarte vag pe romanul Wonderland de Ace Atkins și folosește numele personajelor create de Robert B. Parker.

  Nu pot viziona filmul Full-Screen mode. CLICK AICI!!!
  Descriere

  Spenser Confidential este un viitor film american de comedie-thriller în 2020, regizat de Peter Berg și cu scenariu de Sean O'Keefe și Brian Helgeland. Se bazează foarte vag pe romanul Wonderland de Ace Atkins și folosește numele personajelor create de Robert Parker.


  Raporteaza o problema! ”Daca a?i sesizat o problema la vizionarea unui film, va rugam sa ne sesizati completând formularul de mai jos cu observa?iile tale” Echipa ITJ depune eforturi foarte mari pentru a actualiza permanent continutul acestui site, pentru a-l pastra functional 100%. Va rugam de asemenea sa va introduceti e-mailul dumneavoastra real, pentru ca va vom raspunde în cel mai scurt timp si pentru a va informa în legatura cu starea filmului. Multumim tuturor persoanelor care ne ajuta la pastrarea filmelor complet functionale si gata de vizionat.
  Recenzii
  Name *:
  Email *:
  Code *:
  Vezi si...