Angel Fallen (2020) Online WEBrip

 • Calitate:
 • Subtitrare:
 • După pierderea tragică a soției sale care se luptă cu forțele întunericului, Gabriel este convins să se alăture fostei sale echipe de vânători de demoni care călătoresc de la relativ obscuritate în America în regiunile adânci necunoscute ale Europei. Lui i se alătură cel mai bun prieten străin al lui Michael, care adăpostește un secret întunecat, Hannah-ul mistic ale cărui viziuni prevăd viitorul și un echipaj de motley al ucigașilor demoni. După ce a pierdut o parte din echipa sa, Gabriel trebuie să se confrunte cu trecutul său tragic și să decidă cine este cu adevărat prieten sau dușman.

  Nu pot viziona filmul Full-Screen mode. CLICK AICI!!!
  Descriere
  După pierderea tragică a soției sale care se luptă cu forțele întunericului, Gabriel este convins să se alăture fostei sale echipe de vânători de demoni care călătoresc de la relativ obscuritate în America în regiunile adânci necunoscute ale Europei. Lui i se alătură cel mai bun prieten străin al lui Michael, care adăpostește un secret întunecat, Hannah-ul mistic ale cărui viziuni prevăd viitorul și un echipaj de motley al ucigașilor demoni. După ce a pierdut o parte din echipa sa, Gabriel trebuie să se confrunte cu trecutul său tragic și să decidă cine este cu adevărat prieten sau dușman.


  Raporteaza o problema! ”Daca a?i sesizat o problema la vizionarea unui film, va rugam sa ne sesizati completând formularul de mai jos cu observa?iile tale” Echipa ITJ depune eforturi foarte mari pentru a actualiza permanent continutul acestui site, pentru a-l pastra functional 100%. Va rugam de asemenea sa va introduceti e-mailul dumneavoastra real, pentru ca va vom raspunde în cel mai scurt timp si pentru a va informa în legatura cu starea filmului. Multumim tuturor persoanelor care ne ajuta la pastrarea filmelor complet functionale si gata de vizionat.
  Recenzii
  Name *:
  Email *:
  Code *:
  Vezi si...